DiætistHuset

Date added: 29-05-2018

View count: 167 (unique: 115)


DiætistHuset, en dansk baseret organisation, det er din korteste vej til et sundt liv. Med et team af professionelle og specialiserede diætister, Low Fodmap vores sundhedsvejledning hjælper dig med at omfavne en sund livsstil. Det der skiller os fra resten er vores dedikerede diætister, der er villige til at være til at, være din personlig hjælp, i fællesskab planlægge realistiske mål og holde dig motiveret gennem kurset.

Uanset om du lider af lidelser som irritabel tyktarm, fødevareallergi, diabetes, vægttab, spiseforstyrrelser eller har brug for en hurtigt tid omkring PCO'er og sportsnæring, kan du være sikker på kun at modtage det bedste råd. Vi er en erfaren gruppe af kliniske diætister, vi tager os også af, omsorg for børns sundhed og tilbyder tilpassede diætdiagrammer til gravide kvinder.

I et forsøg på at sprede vores tjenester over hele landetog til så mange som muligt har vi etableret 21 klinikker over hele landet. Hvis du ønsker at lave en aftale hos os på en af vores klinikker, skal du udfylde vores kontaktformular. Lad os hjælpe dig med en løsning.

  • Keywords: kostplan, Kostvejledning, kostvejleder, Low fodmap, irritabel tyktarm, pco, vægttab

Offer is no promoted

Promote offer: 10.00 zł / 30 days
Pozostałe / Others

Denmark

URL: http://diaetisthuset.dk
Phone: +45 51-95-10-12

show e-mail...

DiætistHuset DiætistHusetContact form


captchaBack to top